PERFORMING LIVE

div id="headings">

Maia Morgenstern

"O femeie singura" este titlul unui spectacol pe care la care am fost si care a avut premiera pe 26 septembrie la Clubul Taranului. Fiind un "one man show" dramatic, nu se putea alege o actrita mai potrivita decat Maia Morgenstern care stie sa interpreteze rolul unei femei inchisa la propriu si la figurat in casa familiei sotului ei.

Butterflies in my stomach in concert

Da, ei sunt cei cu piesa "Tricoul" , o melodie cum rar gasesti in Romania. Am constat cu uimire ca au ceva ani in spate de concerte si inregistrari. Piesa "Tricoul" a fost un fel de viral pe Facebook si mai nou, din primavara 2011, au un album scos. BIMS canta un mix de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, downtempo.

Alexandrina

Alexandrina cântă în română, franceză și rusă.Stilul muzical, greu de definit, se încadrează între pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz și soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziției și versurilor. Alexandrina apare adesea pe scenă alături de o trupă de instrumentiști, dar uneori își susține recitalul în formulă voce-pian.

The Monojacks

The Mono Jacks is a four-piece hailing from Bucharest, Romania, whose visceral, indie-inflected wall of sound immediately brings to mind Interpol, Editors and White Lies.